moneyStein H. Rosenlund fra Vang ved Hamar er en erfaren spiller, en dyktig kar som har mye glede av sin hobby, som er analyser og spill til løp hos Rikstoto og norsk hestesport.
Stein sier i en kommentar at «det kan være greit å tenke sjøl via egen kunnskap og egne systemer om spill på hest». Mange tenker som ham.

Stein har skrevet noen innlegg som kan åpnes i word dokument via hjemmesiden til Radsoft/Totopro. Innleggene inneholder mange erfaringsbaserte betraktninger og dypdykk relatert til reduksjoner som finnes i Totopro XV.

Dette vil sikkert være nyttig lesning for de som spiller systemer og som kanskje vil bli bedre på systemspill, og plukke nye innfallsvinkler som kan benyttes, sier Stein til nettsiden vår.

Spørsmål.

Om det kommer opp diverse spørsmål til innleggene jeg har skrevet, sier Stein, f.eks til bruk av Totopro XV (TP XV), diverse reduksjoner eller andre ting i Superprogrammet, vil jeg være behjelpelig med å svare etter beste evne pr epost. Det ligger noen demo video mtp bruk av TP XV ute på websiden til Totopro og Superprogrammet.

Mailadressen til Stein: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Artikler om Steins systemspill: